Garnuniverset AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering - Gratis frakt over 899,-

Velkommen til Garnuniverset!

Sjekk ut ukens tilbud her

Alafosslopi fra Istex

Alafosslopi - ser lekkert ut og tåler kulde

Ull- og strikkeplagg er viktig for oss som opplever den nordiske kulden, hvert eneste år. At interessen rundt strikking er stadig økende er ingen tilfeldighet når plaggene er både komfortable og elegante. Samtidig skal man heller ikke undervurdere kvalitetstiden med et nytt strikkeprosjekt.

Vi i Garnuniverset anbefaler garntypen Alafosslopi for deg som ønsker varme, men allikevel lette plagg som takler kalde vintre. Garnet er beregnet for deg som skal strikke gensere, luer, votter eller skjerf. Det finnes massevis av flott og elegant design til dette garnet, både til dame, herre og barn.

Produsent med bærekraftige tradisjoner

Alafosslopi produseres av det Islandske spinneriet Istex som har sine røtter helt tilbake til 1896 og Mosfellsbær. Til og med i dag er majoriteten av eierskapet i bedriften tilhørende islandske bønder. Og kanskje et av nøkkelordene for hvordan de har klart å bevare sine tradisjoner opp gjennom årene med bærekraftig og miljøvennlig livsstil.

Du må bare oppleve den unike følelsen av islandsk garn!

Dersom du ønsker mer informasjon kan du trygt ta kontakt med oss i Garnuniverset, vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder.

Du er også hjertelig velkommen til å besøke vår butikk i 2.etg. på Fokussenteret i Grimstad.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke