Garnuniverset AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering - Gratis frakt over 899,-

Velkommen til Garnuniverset!

Sjekk ut ukens tilbud her

Om oss

 

Velkommen til Garnuniverset!
Vi ønsker å ta deg med på en reise gjennom vårt strikkeunivers, der hver maske og hver tråd teller. Garnuniverset ble etablert i 2018, og siden da har vi vokst til å bli et samlingspunkt for garnelskere, både på nett og i vår fysiske butikk i 2. etasje på Oddensenteret i Grimstad.

Vår historie og inspirasjon
Inspirasjonen bak Garnuniverset kommer fra en lidenskap for garn og håndarbeid. Det hele startet med en drøm om å skape et sted hvor kreativitet og kvalitet går hånd i hånd. Vi ønsker å tilby et bredt spekter av kvalitetsgarn og tilbehør som inspirerer til skaperglede og personlig uttrykk.

Vår visjon er å være det foretrukne valget for alle garnentusiaster. Vi vil være en kilde til inspirasjon, kunnskap og støtte for både nybegynnere og erfarne strikkere. Vår misjon er å levere produkter av høyeste kvalitet, kombinert med enestående kundeservice, slik at hver kunde føler seg verdsatt og ivaretatt.

Hva vi tilbyr
I vårt sortiment finner du garn fra anerkjente merker som Drops, Viking, Rauma,  Istex (Lopi), Hillesvåg, Permin, Knit Norway og Lang Yarns. Vi tilbyr også strikkepinner, strikketilbehør og gaveartikler som er nøye utvalgt for å møte dine behov. Våre produkter er kvalitetsvarer som spenner fra mykt og luksuriøst til robust og holdbart.

Hos Garnuniverset setter vi kunden i fokus. Vi vet hvor viktig det er med god kundeservice og fagkunnskap, og vi er her for å hjelpe deg med alt du måtte trenge. Vi tilbyr rask levering, enkle og sikre betalingsmetoder, og vår vennlige kundeservice er alltid klar til å assistere deg. I tillegg har vi unike tjenester som personlig veiledning i butikken og hjelp med strikkeprosjekter. Har du lyst å komme sammen med andre strikkeglade er du hjertelig velkommen til en av våre mange strikkekafeer som arrangeres på Oddensenteret.

Møt vårt team
Teamet vårt består av lidenskapelige strikkere og garnentusiaster som er her for å dele sin kunnskap og hjelpe deg med dine prosjekter. Vi er stolte av å kunne tilby personlig og varm service, slik at du alltid føler deg velkommen hos oss. Enten du handler i vår nettbutikk eller besøker oss i Grimstad, er vi her for å gi deg den beste opplevelsen.

Vi gleder oss til å møte deg i butikken eller på nett! Kom innom til oss i 2. etasje på Oddensenteret, så hjelper vi deg med å finne akkurat det du trenger for ditt neste strikkeeventyr.

Hilsen jentene på Garnuniverset 💜

 

Garnuniverset AS, Odden 1D, 4876 Grimstad

E-post: kundeservice@garnuniverset.no

Tlf: 45850323

Åpningstider i butikk:
Mandag til fredag 10 - 19.
Lørdag 10 - 18.

Trykk ENTER for å søke