Garnuniverset AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering - Gratis frakt over 899,-

Velkommen til Garnuniverset!

Sjekk ut ukens tilbud her

Rauma Finull Pt2

Rauma Finull

Har du tenkt å realisere et nytt strikkeprosjekt?
Og ønsker du lette og luftige plagg med lang levetid?

Vi i Garnuniverset tror du vil sette pris på Rauma Finull!

Rauma Finull Pt2 er et 2-tråds kardegarn av 100% norsk ull. Garnet er godt kjent for sin kvalitet og egner seg like godt til både strikking, hekling og veving.

Rauma Garn er opptatt av miljøet og benytter seg av norsk ull som betraktes som et av verdens mest miljøvennlige tekstilfibre. Samtidig er det viktig for bedriften å bevare de norske bærekraftige tradisjonene. Mange kvaliteter fra Rauma Garn produseres på Ullvarefabrikk i Romsdalen - Der de vasker, karder, tvinner, spinner, farger og nøster sitt garn som er spunnet av 100% norsk ull.

Hos oss i Garnuniverset finner du et stort utvalg av Rauma Finull Pt2 sine mange farger.

Vår målsetning er å levere kvalitetsgarn til konkurransedyktige priser. Vi er opptatt av punktlighet og yte en suveren service i vår daglige drift.

Mer enn bare Finull

Rauma Garn er anerkjent for mer enn bare sin Finull Pt2 og kan med stolthet vise til sitt rikelige sortiment av merinoull, alpakka, lin, bomull, mohair og silke, samt mange spennende effektgarn. Det finnes ingen grenser for hva du kan utrette med rett garn.

I oktober 2018 åpnet Garnuniverset også butikk i 2.etg. på Fokussenteret i Grimstad. Her kan du komme og finne inspirasjon til ditt neste strikkeprosjekt - og står du fast med en oppskrift, så kom innom så hjelper vi deg så godt vi kan videre.

Vi ønsker deg velkommen til å nyte mange hyggelige strikkeopplevelser!

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke